Love Tester Uitleg

Wie heeft Cupido nog nodig met deze love tester? Namen van mensen zijn niet zomaar gegeven bij de geboorte, ze hebben een veel diepere betekenis dan je zou denken. Onze love tester test de liefde tussen verschillende namen aan de hand van een eeuwenoud algoritme. Dit geheime algoritme is gevonden in de tempel van Aphrodite, de godin van de liefde. Niet veel mensen weten hier vanaf, maar wij hebben het kunnen bemachtigen en daarom besloten deze website te maken zodat het openbaar is voor iedereen.

Hoe werkt het?

Om de test te doen en de liefde tussen jou en een meisje of jongen te testen moet je eerst de naam van jezelf invullen, dit kan je voornaam zijn maar ook je voor- en achternaam. Daarna vul je de naam in van degene waarvan je wilt weten of je bij hem of haar past. Staan alle namen goed? Dan klik je op de grote roze knop met de tekst “Test de Liefde”. Nu gaat onze software zijn werk doen, het is altijd goed om aan de andere persoon te denken als je deze test doet, dan scoor je misschien wel veel hoger.

De uitslag komt in het blauwe hart te staan en in het roze vak krijg je een tekst te zien die past bij jullie liefde. Het heeft geen nut om deze test nogmaals te doen omdat de uitkomst uiteraard altijd hetzelfde is. Wel kun je het met andere namen proberen, vul het formulier weer in en druk op de knop, misschien heb je deze keer meer geluk?

Sociaal

Helemaal onderaan kun je de resultaten van de love tester doorsturen naar al je vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk naar je geliefde. Dit kan met Twitter en Facebook. De uitslag wordt automatisch meegestuurd, maar je kunt deze uiteraard zelf aanpassen of verwijderen. Ook zie je een groene knop waarop staat “deel met vrienden”. Als je deze link volgt, dan kom je op een formulier waarin je de uitslag naar al je vrienden kunt sturen. Op mobiele apparaten kun je deze ook delen via WhatsApp.

Disclaimer

De love tester is uiteraard maar gewoon een spelletje ter vermaak en zal nooit 100% correct zijn. Wil je weten of iemand echt gek op je is? Vraag het gewoon!

Veel plezier en vooral succes in de liefde!